• Str. Tudor Vladimirescu nr 16, Cluj-Napoca, România

Electrozi de wolfram

Pentru informatii sunati la 0264-436 182

Descriere

Esențiali pentru cele mai bune rezultate la sudare.

E3® Electrozi de Wolfram

Electrozi cu pământuri rare(oxizi diverși). Spre deosebire de cei toriaţi acești electrozi sunt mai puțin dăunători pentru mediu şi nu sunt radioactivi. Oferă o amorsare excelentă şi comportare consistentă la sudare. Sunt universali şi potriviți pentru toate aplicațiile, în tot domeniul curenţilor de sudare  în CA şi CC a otelurilor nealiate şi înalt aliate, aluminiu, titan, nichel, cupru şi aliaje de magneziu. Datorită proprietăţilor de amorsare deosebite sunt de asemenea indicați pentru sudarea mecanizată. Datorită temperaturii scăzute a electrozilor, oferă o capacitate de încărcare în curent sporită şi o durată de viață mai mare faţă de electrozii toriaţi.

Codificare:
E3® = Violet

WLa Electrozi de Wolfram

Electrozi cu lantan, sunt indicați pentru aplicaţii de sudare în CC şi AC. Domeniile de utilizare sunt la sudarea oţelurilor nealiate şi înalt aliate aluminiu, titan, nichel, cupru şi aliaje de magneziu. Acești electrozi sunt de asemenea indicați la sudarea cu micro-plasmă. Caracteristicile de amorsare sunt îmbunătăţite cu cantităţi ridicate de oxid de lantan(La2O3). Durata de viață şi capacitatea de încărcare în curent este mai mică decât a electrozilor E3®.

Codificare:
WLa 10 = Negru
WLa 15 = Auriu
WLa 20 = Albastru

WCe Electrozi de Wolfram

Prin adăugarea oxidului de ceriu (CeO2), acești electrozi au o capacitate mărită faţă de electrozii din wolfram pur, dar totuși  mai mică decât a electrozilor E3® şi WL. Principalele domenii de utilizare sunt la sudarea în CA şi CC a oţelurilor nealiate şi înalt aliate, aluminiu, titan, nichel, cupru şi aliaje de magneziu, în domeniul curenților mici şi medii.

Codificare:
WCe 20 = Gr

WP Electrozi de Wolfram

Electrozi nedopaţi- formați din wolfram pur. Principalul domeniu de utilizare este sudarea aliajelor de aluminiu în curent alternativ, cu o stabilitate foarte bună a arcului. Electrozii WP nu sunt indicați pentru sudarea în curent continuu.

Codificare:
WP = Verde

Pentru sudarea WIG, electrozii de wolfram nefuzibili şi rezistenți la temperatură, alături de pistolet, sursa de energie şi gazul inert, sunt un factor major pentru obținerea rezultatelor optime.

Următoarele sunt de luat în considerare atunci când alegeți un electrod de wolfram:

  • Tipul electrodului de wolfram
  • Diametrul acestuia
  • Calitatea suprafeței lustruite şi rugozitatea acesteia
  • Geometria vârfului electrodului

 

Reviews

Review Electrozi de wolfram.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/transisud/public_html/wp-includes/functions.php on line 4223