• Str. Tudor Vladimirescu nr 16, Cluj-Napoca, România
scoala de sudori

Cursuri de formare profesionala

Cursurile se desfãsoarã pe durata a 112 ore, si au în componentã 32 ore instruire teoreticã si 80 ore instruire practicã.

La finele cursurilor, tuturor participantilor le este asigurat un suport de curs în format electronic si vor primi un certificat de absolvire al cursurilor de specializare în conformitate cu prevederile Directivelor Europene incidente în domeniu.

Calificare prin evaluare

Programul de evaluare și certificare a competențelor profesionale SUDOR ELECTRIC reprezintă cea mai rapidă modalitate prin care persoanele pot obține o calificare în condițiile în care au deja experiență în domeniu însă nu dețin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesională.

Autorizare si omologare

Calificarea sudorilor şi a procedurilor omologate este specifică firmelor care execută produse sau lucrări sub incidenţa unor Organisme de verificare, cele mai cunoscute în România fiind: TUV, SGS, LR, ISCIR.

Testare si perfectionare

  • Testarea sudorilor şi operatorilor debitare
  • Perfecţionarea pentru un alt procedeu de sudare sau debitare
  • Ridicarea nivelului profesional în vederea autorizării ca sudor
  • Schimbarea profilului de fabricaţie al unei firme

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/transisud/public_html/wp-includes/functions.php on line 4223